Skupinski programi  

Skozi skupinski program udeleženci spoznajo, kako si podaljšati mišice (oz. odpravljati zakrčenost) celega telesa, in odpraviti kronično bolečino. Z udeležbo na skupinskem programu se doseže rezultate ne glede na to, na katerem delu telesa je bolečina (vrat, hrbet, peta,..itd), saj odpravljamo bolečine, ki izvirajo iz zakrčenosti mišic in mehkiv tkiv.  Na vsaki delavnici v programu izvajamo vaje, kjer je vključeno celo telo, vsakič na drugačen način in mehčamo in daljšamo nove mišične skupine v telesu.
Udeležba na skupinskem programu preko spleta je praktična in dostopna rešitev, saj se lahko z udobja doma učinkovito naučimo, kako si v telesu ustvariti dolgoročne spremembe, na varen način.
Učenje je preprosto, saj se vaje izvaja (večinoma) leže in miže na telovadni blazini, po zvočnih navodilih. Izvaja se v coni udobja, brez vsakršne bolečine. Preko kamere pa izvajanje udeležencev v živo spremlja učitelj Aeq metode.

Skupinski programi Aeq metode 

Preko spleta : ob torkih ob 19.30 in ob četrtkih ob 19.30
V živo v dvorani na Vrhniki : ob sredah ob 18.15

Za učinkovite dolgoročne rezultate  v telesu je priporočljiva udeležba vsaj enega od programov Aeq metode v  obdobju najmanj 12 delavnic. Program serije 12 delavnic se vsebinsko dopolnjuje in poglablja skozi sezono, zato raziskovanje svojega telesa lahko nadgrajujete in poglabljate, kar prinaša kvalitetne dolgoročne rezultate pri odpravljanju težav.

SVETOVNI DAN ZDRAVJA: SPOZNAVNA DELAVNICA AEQ METODE preko spleta

Enkratna spoznavna delavnica Aeq metode preko spleta. Za vse, ki želijo praktično spoznati način dela s telesom, s katerim si skozi obdobje izvajanja lahko pomagate pri odpravi bolečin: ob kalcinacijah ramen, petnih ternih, plantarnih fascitisiih, težavah s hernijo, hrbtom, bolečinah v mečih kolkih ipd.

SPLETNI PROGRAM  AEQ METODE IN DIHANJA, torek ob 19.30 

Program 12 delavnic Aeq dihanja, za učinkovito odpravljanje stresa, povečevanje respiranotne kapacitete, odpravljanje togosti trupa in odpravljanje bolečin v trupu. .

 PROGRAM AEQ METODE
V DVORANI,
SREDA OB 18.15 

Program delavnic Aeq metode in Aeq dihanja v dvorani  Cankarjevega doma na Vrhniki, ob sredah ob 17.00 in ob 18.15 .  Minimalna doba sodelovanja je 12 delavnic.

 
SPLETNI PROGRAM  delavnic AEQ METODE, ČETRTEK OB 19.30

Program 12  delavnic Aeq metode, za učinkovito odpravljanje  bolečin v križu, v ramah, v  vratu, v nogah , za odpravljanje stresa, povečevanje respiratorne kapacitete. 

Sobotne skupinske delavnice v  dvorani

 DELAVNICA Aeq METODE V DVORANI, VRHNIKA,
sobotA, 20.4.2024

Sobotna dopoldanska praktična delavnica Aeq metode v dvorani v živo. Od 9.00 do 13.30. Intenzivna izkustvena delavnica za konkretne spremembe v odpravljanju bolečin.

DELAVNICA AEQ METODE V dvorani, LjubljanA, 11.5.2024

Sobotna dopoldanska praktična delavnica Aeq metode v dvorani v živo. Od 9.00 do 13.30.  Intenzivna izkustvena delavnica za konkretne spremembe v odpravljanju bolečin

TERMINSKI RAZPORED SKUPINSKIH PROGRAMOV

Upcoming Live Sessions
  • No Live Sessions